Betting for nybegyndere

Har man aldrig prøvet at bette før, kan det hele godt virke lidt uoverskueligt, men fortvivl ikke! At bette er utrolig nemt og stærkt vanedannende – på den gode måde, forstås.

Der, hvor langt de fleste starter, er ved at spille på, hvem man tror, der vinder forskellige kampe. Her i Danmark er der tradition for at sport stort set er synonym med håndbold eller fodbold, og derfor er det et naturligt sted at starte for mange.

Man kan spille med forskellige indsatser, men start gerne med et lille beløb for eksempel 10 kroner. På denne måde kan du prøve dig lidt frem, indtil du føler dig mere fortrolig med spilformen. Du vinder godt nok ikke så meget, hvis du rammer plet, men til gengæld risikerer du heller ikke ret meget.

Udfor hver kamp står der 3 odds. Et eksempel kunne være: Brøndby – FC København: 2,30 – 5,40 – 1,20.

Det første tal (2,30) betyder, at hvis du spiller på, at Brøndby vinder kampen, giver det 23 kr. igen, hvis du spiller 10 kr. Det andet tal, at hvis kampen ender uafgjort, og du har spillet på det, så får du pengene 5,4 gange igen – eller 54 kr., hvis du har spillet end tier.

Spiller du en tier på at FCK vinder, så får du kun 12 kr. retur. De er med andre ord favoritter til at vinde.

Det er meget forskelligt hvordan folk better. Nogle ynder at spille direkte på f.eks. uafgjort i ovenstående eksempel, mens andre vælger de mere sikre spil (de spiller så på FCK). Spillespil er en 100% temperamentssag – i det lange løb kan man ikke sige, at det ene er bedre end det andet.

Comments are closed.