Hvad kan man oddse på?

I gamle dage forsøgte man, at finde den rigtige kombination på tipskuponen. Man skulle ramme 13 rigtige og vandt man den store præmie, så blev man ikke millionær, men kunne måske få det lidt sjovt i en ferie eller i hverdagen.

I dag har man helt andre muligheder for at spille på alt mellem himmel og jord og faktisk også tjene ret godt på det. Det kræver ligesom i gamle dage, at man sammensætter den helt rigtige kombination, spiller lidt risikofyldt og tør lægge et pænt beløb i puljen. Men til forskel fra dengang, så bestemmer man selv hvilke kampe og sportsgrene, der skal spilles på – nu er du ikke længere låst til engelsk fodbold.

De fleste tænker umiddelbart på fodbold og håndbold, når man snakker om odds. Der er heller ingen tvivl om, at netop de sportsgrene fylder rigtig meget hos bookmakerne. Man kan spille på alverdens fodbold- og håndboldligaer og kampe. Det er nok her, hvor langt de fleste starter deres odds eventyr.

Derefter bliver man ofte lidt mere avanceret og begynder at oddse på mere specifikke fodboldresultater. Man kan oddse på, hvordan den enkelte kamp ender, altså om kampen ender 1-2 eller 3-3. Man kan også spille på første målscorer, første hjørnespark, hvem der får et rødt kort og meget mere.

Derudover kan man spille på stort set alle andre sportsgrene. For eksempel dart, rugby og skiløb. Man kan også oddse på, hvem der vinder Melodi Grand Prix’et, X- factor og andre medie begivenheder.

Af lidt mere specielle muligheder kan man spille på, om man tror, der bliver hvid jul og hvad de forskellige kongelige babyer kommer til at hedde.

Med andre ord er der odds for enhver smag og interesse.

Comments are closed.