Hvor finder jeg de bedste odds?

Inden det danske spilmonopol blev brudt 1. januar 2012 var svaret kort og kontant: ”Alle andre steder end hos Danske Spil”. I dag er de også værd at overveje.

Danske spil har nemlig oppet sig en hel del og er derfor nu helt fremme i første geled sammen med alle de udenlandske bookmakere, der historisk set altid har ligget og konkurreret benhårdt mod hinanden og tilbudt odds, der ligger væsentlig over Danske Spils.

Sagen er nemlig den, at odds er en vare ligesom alle mulige andre ting du kan købe på nettet. Hvis du skal købe den nye CD med Bruce Springsteen, så hopper du på google og finder 2-3 forskellige forretninger, sammenligner priserne og slår til! At sportsbette fungerer for rigtig mange på nøjagtig samme måde.

Ligesom der kan være lidt forskel på hvor meget du skal give for en Bruce Springsteen-CD, kan der også være lidt forskel på hvor mange penge du får igen, hvis du f.eks. spiller på at Danmark slår Holland i gruppespillet ved EM. Det siger sig selv, at du også her bør stræbe efter at opnå den ”bedste handel” – altså de højeste odds.
Typisk kan oddsene i perioder sagtens svinge med op til 20-30% imellem de store online bookmakere. Udover at de selvfølgelig selv har odds-sættere ansat, der vurderer de enkelte kampe, så justeres oddsene også løbende afhængigt af hvor meget, der spilles på dem. Hvis der for eksempel er en uforholdsmæssig stor del af spillere hos Danske Spil, der spiller på at Danmark vinder 1-0 i ovennævnte kamp, så tyder alt jo på, at deres odds er for højt, og det sænkes derfor så fremtidige spillere ikke får helt så favorable vilkår.

Men tilbage til spørgsmålet, hvor du finder de bedste odds. Svaret er: ”Overalt”. Nogle gange er Danske Spil det rigtige sted at spille, og andre gange er det en af de andre online bookmakere, der har de bedste odds. Så hvis du vil have mest muligt ud af pengene, så skal du sørge for at åbne en spillekonto hos måske 3-4 forskellige af de store bookmakere. Derved kan du hver gang du vil oddse hurtigt tjekke hvor vilkårene er bedst og så lave væddemålet hos dem.

Fik jeg i øvrigt sagt, at stort set alle online bookmakere tilbyder en eller anden form for betting bonus, som betyder, at du måske får lidt ekstra penge på kontoen at spille for, første gang du vælger at tage dankortet frem og overføre penge til dem. Endnu en grund til ikke kun at vælge at spille ved en bookmaker.