Hvor kan du få betting bonusser?

Hvad der kommer let, går let. Sådan lyder et gammelt dansk ordsprog. Sandheden kan dog sagtens vise sig at være en helt anden, når det kommer til betting på nettet. For der er nemlig tit lidt ekstra penge at hente, hvis du bare har øjnene åbne. Konkurrencen imellem de forskellige online bookmakere er voldsom, og derfor forsøger de alle med vold og magt at hente kunder ind. Et af de våben, der bruges lystigt er forskellige betting bonusser.

Det naturlige spørgsmål er så, om man skal lade sig lokke. Svaret er lige så naturligt: Selvfølgelig skal man det. Når en online bookmaker lokker med en bonus på op til 1.000 kr. af den første indsættelse, ville det da være hul i hovedet ikke at takke ja til det tilbud.

Typisk fungerer det på den måde, at din første indsats måske matches krone for krone op til et eller andet max-beløb på måske 500 eller måske 1.000 kr. Med andre ord, hvis du indsætter 400 kr. på din spilkonto, så dobler bookmakeren op, så du alt i alt får 800 kr. at spille for.

Selvfølgelig er der et men med den ordning. For bookmakeren er jo ikke interesseret i at du tager hans penge og løber din vej. Betingelsen er derfor ofte, at du skal ”fritspille” pengene. Dvs. at du skal satse de 400 kr. en række gange, inden de for alvor ”er dine”. Men det er vel i bund og grund også fair nok!

Udover ovennævnte velkomstbonus, som du kan være heldig at få første gang du opretter en konto hos en online bookmaker, så findes der typisk rigtig mange andre bonus ordninger, som du skal bør overveje at benytte dig af.

For det første, har mange online bookmakere også et online casino og/eller en pokerturnering kørende ved siden af. Ved at bette hos dem, får du også ofte adgang til free spins på spilleautomaterne eller måske en gratis billet til en poker-turnering. Det kan du lige så godt benytte dig af!

Nogle af de forskellige bookmakere tilbyder også bonus til loyale kunder, i form af f.eks. en reload-bonus, hvor man senere i forløbet igen får muligheden for at få 1.000 kr. i bonus, når man indbetaler penge.

Hold også øje med særlige ”happy hour” tilbud eller særlige turneringer på udvalgte dage. Du kan jo lige så få mest muligt ud af din spil konto og opnå de forskellige bonus ordninger de forskellige sites tilbyder.

Så spring ud i det: Opret en spilkonto hos den online bookmaker, du synes appellerer mest til dig og bered dig på mange timers sjov og underholdning. Måske har du også heldet med dig og går derfra med en masse penge? Et er sikkert og vist: Hvis ikke man spiller, så vinder man i hvert fald ikke noget!

Er i tvivl om, hvilket site du skal vælge, så gå i første omgang efter et af de store dansksprogede sites, så slipper du også oftest for at skulle betale skat af en eventuel gevinst. Men for alle tilfældes skyld – så tjek lige betingelserne. Om du skal betale skat af en eventuel gevinst afhænger nemlig af, om de har erhvervet sig en sportsbetting-licens.