Hvordan fungerer livebetting?

Hvis du er ligesom størsteparten af den danske befolkning, så kan du ikke snige dig igennem sommeren 2012 uden på en eller anden måde, at have fjernsynet eller radioen åben, fordi du lige skal tjekke resultaterne fra sporten.

Sommeren 2012 er for sportselskeren helt fabelagtigt! Juni startede med EM-slutrunden i fodbold, hvorefter Tour de France skydes i gang. Og som rosinen i pølseenden dukker der sandelig et OL op.

Denne gang har de valgt at dyste i England, så for en gangs skyld er man helt og aldeles fri for at skulle stå op på mærkelige tidspunkter for at følge finalen i synkronsvømning, eller hvilken sportsgren man nu ellers foretrækker at bruge tiden på.

Ofte vil du derfor i løbet af sommeren sidde solidt plantet i sofaen med familien eller vennerne og ærgre dig over, at du ikke nåede at få spillet på den sportsbegivenhed I følger i fjernsynet. Mere bittert bliver det måske endda, hvis modstanderens spillerprofil bortvises fra banen pga. en unødvendig hård tackling eller hvis træneren vælger at sætte din favoritspiller ind. For du ved jo inderst inde, at han scorer!

Heldigvis er der i dag en løsning på det problem. Løsningen hedder livebetting og betyder, at du undervejs i kampen kan gå ind og spille på forskellige udfald af resultatet. En kamp er jo ikke så sjov at se, hvis du inden kamp start spillede på 1-1 og resultatet i halvlegen er 1-2. Men på denne måde kan du altså spille på resultatet også efter at kampen er i gang. Det giver en helt anden dynamik og kan peppe enhver lidt trist forestilling noget op.

Opretter du dig som kunde hos en af de store online bookmakere, kan du endda livebette uden overhovedet at rejse dig fra sofaen. Det eneste krav der er, at din mobiltelefon skal være inden for behagelig rækkevidde. Langt de fleste seriøse bookmakere på markedet tilbyder nemlig alle kunder med smartphones den mulighed, at de kan hoppe ind og livebette direkte fra mobilen.

Hvis du endnu ikke har oprettet en spillekonto kan det derfor stærkt anbefales at få det gjort. Udover muligheden for at livebette fra mobilen, kan du endda også være heldig at få en ekstra bonus fra tid til anden, hvis du også vælger at bruge mobilen til at bette fra. Der er derfor alt at vinde!