Lidt guf fra vores norske broderfolk

Selvom nordmænd som bekendt ikke kan spille fodbold, kan de så meget andet. De kan bl.a. finde olie og derudover kan de have en fantastisk hjemmeside kørende, hvor du finder et hav et gode tips og tricks til dit sports betting. Og det er vel i bund og grund rimeligt nok, at vi tager lidt fra dem, nu når de har taget alt den gode nordsøolie fra os – om det så bare er staldtips.

På den norske side oddsnet.com pibler ideerne i hvert fald frem. Her skriver mange brugere lange og intelligente indlæg om f.eks. hvorfor de mener det ene hold i en kamp begår flere frispark end det andet og henviser til den online bookmaker, hvor du får de bedste odds på det udfald.

Men det er såmænd ikke gjort med det. Du finder også omregningsværktøjer for engelsk, europæisk og amerikanske odds, du finder en masse forskellige regneark lige til at plukke, som gør at du bedre kan holde styr på gevinster og tab og meget, meget andet.

Men det der for alvor holder siden oppe er altså de forskellige staldtips (benævnes oddstips på hjemmesiden). Hvis du ligesom så mange andre er blevet træt af at høre de samme 3-4 sportsjournalister udtale sig i alle medierne om, hvem der vinder en eller anden kamp, og hvorfor det ikke kan gå anderledes, er det nogen gange helt befriende at klikke sig ind på en udenlandsk hjemmeside, bare for at få et nyt perspektiv på sagen.

Comments are closed.