Kan man spille uden en computer?

Hvis du er som mange andre mennesker i Danmark, så planlægges sommerferien i rigtig god tid og gerne engang i det tidlige forår. Der er mange ting, der skal tages højde for, når en sådan ferie skal planlægges. Alt er meget godt og plejer sædvanligvis nok at løse sig til alles tilfredsstillelse og man kan begynde at glæde sig til en uge sammen med familien.

Men da du sagde ”ja” til en uge ved Vesterhavet i sommerhus uden internet glemte du, at der netop denne sommer spilles EM i fodbold, der afholdes OL, køres Tour de France eller noget andet, som arrangøren slet ikke har planer om at rykke fordi du skal i sommerhus.

Heldigvis er mobiltelefonen med net forbindelse opfundet og du kan følge lidt med i kampen, mens du hygger med familien. Mange hjemmesider tilbyder, at du kan holdes opdateret med vigtige begivenheder og kampens udvikling minut for minut, så du er ikke helt lost. Langt de fleste steder kan man også følge med i fjernsynet eller se et fyldigt sammendrag om aftenen, så man kan holde sig nogenlunde orienteret.

Men enhver kedelig kamp bliver ligesom lidt sjovere og mere spændende at følge med i, når du har spillet på kampen. Især undervejs er det rigtig sjovt, at foretage live-odds og gætte på kampens udfald. Dette er nu også muligt via mobilen. Mange spillesites tilbyder efterhånden, at du kan oprette en konto inden du tager hjemmefra via computeren. Herefter kan du logge ind via mobilen og der foretage dine valg. Det er noget sjovere end bare at sidde og se kampen uden at have spillet.

Comments are closed.