Odds for kvinder

For mange kvinder er odds forbundet med mænd, der sidder i deres fodboldtrøjer fra forskellige storklubber rundt omkring i Europa og har styr på alle detaljer fra deres yndlingshold. De kan huske, hvem der scorede i landskampene 20 år tilbage og kan bruge lang tid på at diskutere, om der rent faktisk var off-side i pokal-finalen i 1984. Det er der ikke mange kvinder, der synes er virkelig spændende og relevant at bruge mange timer på at snakke om.

Men er odds så ikke noget for kvinder? Jo bestemt! Der findes nemlig rigtig mange forskellige ting man kan oddse på. Som regel lægger man først mærke til de mange fodboldkampe og andre sportsgrene, men der findes også mange andre ting på odds-siderne, som ikke kræver den helt store fodbold-eksamen og som måske appellerer mere til kvinderne og dem der ikke er så interesserede i fodbold.

Hvad man kan spille på, ændrer sig i løbet af året, men nogle af de tilbagevendende begivenheder er vinderen af Melodi Grand Prix – både det danske og det internationale. Om det bliver en hvid jul og hvad de forskellige kongelige babyer mon skal hedde.
Ved mange af de forskellige talentkonkurrencer, der kører i tv, kan man også spille med på, hvem man tror der vinder og hvem, der ryger ud. F.eks. ”Vild med dans” og ”X-faktor”.
Ligesom en fodbold kamp er meget sjovere at se, når man selv har penge på spil, så gælder det også ved ovennævnte begivenheder, der oftest vises på mindst en landsdækkende kanal.

Måske kan man også få manden til at se ”Vild med dans”, hvis du har lokket ham til at spille på en vinder!

Comments are closed.